Judo Yushi Jeugdkamp

In 2012 werd het eerste Judo Yushi jeugdkamp georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door de inzet bij de Grote Club Actie. Het judokamp bleek één groot feest en werd in 2013 wederom georganiseerd. Ook in 2014 staat het jeugdkamp weer op het programma.

Inschrijven
inschrijven voor het jeugdkamp moet al vrij vroeg in het seizoen i.v.m. de reservering van de accommodatie. Download het inschrijfformuiler en meld je aan voor de op het formulier vermelde uiterste inschrijfdatum.

JY GRAPHIC File logo
 inschrijfformulier Judo Yushi Jeugdkamp

Impressie Judo Yushi jeugdkamp

Eerste jeugdkamp 2012

Vertrek en eerste avond (ook nacht)
Op vrijdag 8 juni 2012 vertrokken 44 kinderen en 9 begeleiders met de bus naar Heino voor het eerste Judo Yushi jeugdkamp. Na de gezellige busreis met uiteraard veel snoep en koek werd aangekomen op het kampterrein. Nadat de slaapkamers waren verdeeld, kon het feest beginnen.
Vrijdagavond konden de kinderen naar de disco toe of kon er lekker gespeeld worden op het kampterrein.
Om middennacht moest het rustig zijn, maar voor het kamphuis van Judo Yushi ging het feest nog in de vroege uurtjes door. Als de kinderen en de leiders de eerste nacht een gemiddelde van 1 uur slaap hebben gehad dan is het veel geweest.

Challenge Run
De volgende morgen moest iedereen weer vroeg uit de veren want er stond een druk programma te wachten.
Na het ontbijt begonnen de Challenge Run. In groepjes werden diverse uitdagende activiteiten gedaan, zoals klimmen, van 8 meter hoogte springen, kano varen (waarbij uiteraard niet iedereen droog bleef), boog schieten en een spel met portofoons.Na de lunch kon iedereen tijdens de Challenge Run zelf leuke dingen doen. Het geheel werd afgesloten met een gezellig potje volleybal.

046 - kopie 026 - kopie

Voetbal kijken en BBQ
Na de actieve middag  maakte iedereen zich klaar voor een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal. Geheel in het oranje gekleed vertrok de groep naar de bioscoopzaal om daar de wedstrijd te bekijken. Iedereen had de moeite genomen om zich in het oranje te verkleden. Na afloop van de wedstrijd werd de barbecue aangestoken en werd heerlijk gegeten. Omdat de nacht ervoor flink was gefeest, besloten de meeste judoka's om toch maar wat te gaan slapen om toch nog een beetje fit te zijn voor de volgende dag.
Omstreeks middernacht lag alles rustig te slapen en kon de leiding gelukkig ook een oogje dicht doen.
149 - kopie

Pretpark Slagharen
Op zondag was het vroeg op staan om alle tassen weer in te pakken en het huis schoon te maken. Na het gezamenlijke ontbijt ging de groep op weg naar pretpark Slagharen. In Slagharen konden de kinderen  van de vele attracties genieten. Achtbanen, zweefmolens, reuzenrad, waterglijbanen, het spookhuis en de 4D-film werden volop bezocht. De dag werd met Italiaans ijs afgesloten en iedereen ging moe en tevreden de bus in.
193 - kopie

Het eerste judo Yushi Jeugdkamp mag een succes worden genoemd; 44 kinderen van 8 tot 19 jaar, wedstrijdjudoka's en ook recreatieve judoka's, en 9 man/vrouw leiding hebben het enorm naar hun zin gehad.

Een dergelijk kamp zou niet mogelijk zijn geworden door de tomeloze inzet van de Kampcommissie, bestaande uit: Wendy Koolmoes, Wilma Koehof, Jeanine Hogerheijde en Andrea Reede.
Ook Ruud Koolmoes, Johan Koehof, Robin Hogerheijde, Bianca Timmers en Vincent Reede bedankt voor de begeleiding tijdens deze dagen.

Algemeen

Nieuws

Wedstrijdjudo

Activiteiten

Sponsoring“SponsorKliks,