Grote Club Actie

De grote Clubactie is een bijzondere activiteit, omdat deze activiteit andere activiteiten mogelijk maakt. Steun de club zo goed als je kan en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen! Zelf kun je ook leuke cadeau's verdienen, waaronder een band met je eigen naam erop!

header-logo3

Extra loten nodig?

Heb je meer loten verkocht, dan dat er op je intekenlijst passen? Klik op de link en download een nieuwe intekenlijst.

klik hier en download het wijzigingsformulier

Ben jij een topverkoper?

Heb jij het in je om veel loten te verkopen? Zoals van tevoren aangekondigd kun je ook persoonlijk een zakcentje verdienen. Verkoop loten dan krijg je als beloning een cadeaucheque voor de Judo Yushi Shop.

Je kan de cadeaucheque gebruiken voor korting op judopakken, banden en meer. En...we hebben in de judoshop nu ook T-shirts, varierend in prijs van 12,95 euro tot en met 14,95 euro. Wil jij een leuk Judo T-shirt, dan kun je dat ook in de shop kopen. Wij hebben alle T-shirts van Nieuw Judopak in het assortiment. Kijk snel op https://nieuwjudopak.nl/shop/sportkleding/judo-t-shirts/ voor een leuk judo T-shirt. 

Meer dan 50 loten verkocht?
Heb je meer dan 50 loten verkocht? Dat vinden we echt heel knap! Je krijgt dan een stevige band met jouw naam erop geborduurd!

shop home gallery banner Judo T-shirts Nieuw Judopak

Een mooie vervaring van een judoka
Sebastiaan Smits heeft een bijzondere ervaring meegemaakt:
Sebastiaan ging met zijn familie en 20 vrienden het eerste weekend van de verkoop naar een bungalowpark en daar was niemand die loten verkocht. Dat was natuurlijk een buitenkans: iedereen was super gezellig, dus de verkoop liep super. Er kwamen zelfs mensen in het restaurant naar hem toe die hoorden dat hij loten verkocht. Iedereen heeft er erg veel lol om gehad, het hele park kende Sebastiaan aan het einde van het weekend

Vrijwilligers Grote Club Actie
Voor de organisatie van de Grote Club Actie steken vier  vrijwilligers veel tijd in de opzet, organisatie en uitvoering, namelijk Sylvia Kuijpers Bianca Timmers, Roy Blanck en Suzanne van Lierop.
Bedankt namens iedereen van Judo Yushi!

Wil je volgend jaar ook helpen? Dat vernemen we graag! Je kan mailen naar info@judoyushi.nl om je aan te melden!

Wat doen we met het bedrag van de Grote Club Actie?

Het bedrag van de Grote Club Actie komt ten goede aan veel activiteiten, waaronder:

breedtesportactiviteiten
Het grootste gedeelte (minimaal 70%) gaat naar activiteiten die bedoeld zijn om clubbinding te vergroten, waaronder de Puntencompetitie, Sinterklaas, Japanse Week, Filmavond en Eindfeest.
Meer informatie over activiteiten is te vinden op de pagina activiteiten

021

maatschappelijke activiteiten
Een deel van de opbrengst is bestemd om maatschappelijke projecten mogelijk te maken. Judo Yushi wordt regelmatig uitgenodigd om projecten te organiseren op reguliere scholen, in het speciaal onderwijs en meer. Tezamen met een deel van de opbrengst van de Grote Club Actie kan Judo Yushi judomatten en judopakken kopen om ook daadwerkelijk projecten uit te voeren.

Wil jij ook judolessen op jouw school? Klik hier

topsportactiviteiten
Judo Yushi heeft een sterke wedstrijdselectie die nationaal, maar ook internationaal actief is. Met name dat laatste kost veel geld. We zijn dan ook continue op zoek naar sponsors om elk jaar weer een sluitend topsportbudget te krijgen. Een klein deel zal beschikbaar gesteld worden aan de stichting Judo Yushi Topsport voor de volgende doeleinden:
- een teambus om naar internationale toernooien te kunnen gaan;
-  de Judo Yushi internationale trainingsstage in augustus;
-  vervanging van trainingsmateriaal

 

Algemeen

Nieuws

Wedstrijdjudo

Activiteiten

Sponsoring

“SponsorKliks,